Copyright 2022 - ERATERM TOTAL Ltd
  • КЛИМАТИЦИ BOSCH

  • 2

    BOSCH

  • ЕФЕКТИВНО ОТОПЛЕНИЕ НА ГАЗ

  • ВИДОВЕ ЕНЕРГИЙНИ ИЗТОЧНИЦИ

  • СПЕЧЕЛИ ОТ СЛЪНЦЕТО

ОНЛАЙН МАГАЗИН

КОНТАКТИ

ГАЛЕРИЯ

ЦЕНОВИ ЛИСТИ

ЦЕЛИТЕ НА ФИРМАТА

 

 

Ератерм Тотал ООД е  фирма, ориентирана към опазване на околната среда и предлагането на иновационни технологии с цел пестене на енергия. Постигането на пълен комфорт и уют са част от философията на фирмата.

Нашата цел  е проектиране и изграждане на високоефективни и интелигентни технически решения в областта на ВЕИ (Възобновяеми Енергийни Източници).

Ние се стремим да Ви предложим професионална консултация, висококачествени съоражения и системи, които използват енергия от възобновяеми източници с което да постигнем поставените си цели:

БИОМАСА

                    Biomasa2

                              

 СЛЪНЧЕВА ЕНЕРГИЯ

 

                   sunny

 

Използвайки дългогодишния си опит да ви осигурим професионално сервизно обслужване на вашите инсталации от нашите доказали се специалисти. Да спечелим доверието на потенциалните и оправдаем лоялността на настоящите си клиенти, чрез индивидуален подход, разбиране и коректност.

Влагане на висококачествени материали и съоръжения. Използване на нови технологии и прилагане на иновативни технически решения съобразени с конкретните изисквания и спецификата на всяка сграда или помещение гарантира максимална ефективност и ниски експлоатационни разходи.