Ератерм тотал ООД е създадена през 2004 година с основна дейност търговия и пълен инженеринг в областта на отоплителна, газова, соларна и климатична техника.

Дружеството е основен дистрибутор и оторизиран сервиз на

Екипът на ЕРАТЕРМ ТОТАЛ ООД се цели да постигне най-доброто обслужане на клиентите си, отлични цени и бързи доставки.

Така също ние отделяме много време, за да Ви предложим най-добрите оферти. Така Вие, нашите клиенти, може да се възползвате от най-доброто на пазара.

Всичко това постигаме като се водим от следните основни принципи:

  1. Желаем всеки наш клиент да е доволен. Поради това, високото качество на предлаганите от нас продукти и обслужване е най-висока цел за нашата фирма.
  2. При нас мерилото за качество поставяте Вие “КЛИЕНТЪТ”. Становището на клиентите за продуктите и услугите предлагани от нас са от решаващо значение.
  3. Целта ни е качество “без грешки” или “100% изпълнено”
  4. Заявки, оферти, рекламации, жалби и т.н. трябва да се обработват коректно и бързо. Договорените срокове да се спазват безусловно.
  5. Качеството на предлаганите от нас продукти зависи от качеството на вградените компоненти. Поради това ние изискваме най-високо качество от нашите доставчици.
  6. Въпреки старанието от наша страна се случват и грешки. Поради това, след установяване на такава ние предприемаме незабавни действия по отстраняването им. Тези действия ние изпълняваме с максимална грижа и отговорност.
  7. Необходимо е да се обърне внимание към допълнителните изисквания на клиента.
  8. Всичко това е възможно благодарение на екип от профeсионалисти.

От тук идва и нашият слоган:

Създаваме комфорт

Безупречно обслужване и персонално отношение

Високо ценена обратна връзка от Вас, клиентите

Коректна обработка на заявки, оферти, жалби

Най-високо качество продукти и компоненти

Незабавна реакция при отстраняване на грешки

Целите на фирмата

Ератерм Тотал ООД е фирма, ориентирана към опазване на околната среда и предлагането на иновационни технологии с цел пестене на енергия. Постигането на пълен комфорт и уют са част от философията на фирмата.

Нашата цел е проектиране и изграждане на високоефективни и интелигентни технически решения в областта на ВЕИ (Възобновяеми Енергийни Източници).

Ние се стремим да Ви предложим професионална консултация, висококачествени съоражения и системи, които използват енергия от възобновяеми източници (биомаса, слънчева енергия) с което да постигнем поставените си цели.

Използвайки дългогодишния си опит да ви осигурим професионално сервизно обслужване на вашите инсталации от нашите доказали се специалисти. Да спечелим доверието на потенциалните и оправдаем лоялността на настоящите си клиенти, чрез индивидуален подход, разбиране и коректност.

Влагане на висококачествени материали и съоръжения. Използване на нови технологии и прилагане на иновативни технически решения съобразени с конкретните изисквания и спецификата на всяка сграда или помещение гарантира максимална ефективност и ниски експлоатационни разходи.